Polisten kaçamadılar

AYDIN'da, 2'nci kattaki eve hırsızlık amacıyla balkondan girip, kapıyı arkadan kilitleyen iki şüpheli, tuvalet penceresindeki demir korkuluğu büküp tırmandıkları çatı katında polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Temmuz 2013 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten kaçamadılar

Olay, Efeler Mahallesi 1401 Sokak numara 32'deki binada bugün saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Son iki katı inşaat halindeki 4 katlı binanın 2'nci katına balkondan iki kişinin tırmandığını görenler polisi aradı. Bölgeye sevk edilen polisler, binanın çevresini sardı. Komşuları, içeride olmadığı öğrenilen ev sahibi Feridun Yonsuz'a telefonla ulaşarak haber verdi. Evine gelen Feridun Yonsuz, kapıyı açmaya çalışsa da içerdeki şüphelilerin arkadan kilitlemesi nedeniyle kapı açılmadı. Evdeki iki kişinin üst katlara kaçma ihtimaline karşı, çatıda da polis ekipleri önlem aldı. Kapının açılması için itfaiyeden de yardım istendi.

ÇATIDA YAKALANDILAR

Şüpheliler, tuvalet penceresindeki demir korkuluğu bükerek, inşaat halindeki bir üst kata, oradan da çatıya tırmandı. Çatıda bulunan polisler iki kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan kişilerin, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olan 18 yaşındaki M.A.G. ve 14 yaşındaki D.A. olduğu belirlendi. M.A.G. ve D.A.'nın eve girdikten kısa süre sonra polis ekiplerini fark ettikleri, etrafı dağıttıkları ancak bir şey alamadıkları tespit edildi. Gözaltına alınan M.A.G.,Asayiş Şube Müdürlüğü'ne, yaşı küçük olan D.A. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber