Iğdır'da cezaevi firarisi, el bombası ile yakalandı

Iğdır'da cezaevinden firar eden mahkum, 1 adet el bombası ile birlikte yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2013 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır'da cezaevi firarisi, el bombası ile yakalandı

Iğdır'da cezaevinden firar eden mahkum, 1 adet el bombası ile birlikte yakalandı. Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Emek Mahallesi'nde devriye gezerken, 3 şahsın polis arabasını görünce kaçtıklarını fark etti.

Kaçan şahıslarla polisler arasında bir süre kovalamaca yaşanırken, şahıslardan biri elinde bulunan poşeti duvar dibine atarak kaçmaya çalıştı. Polis kaçan şahısların attığı poşetin içinde bir el bombasının olduğunu tespit etti.

Ekipler, kaçan şüphelilerden S.D.'yi bir bahçeye girerken yakalarken, diğer iki kişi ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Gözaltına alınan S.D., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan zanlının daha önce Kars Açık Cezaevi'nden firar ettiği ve 11 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan iki kişinin ise yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdürüldüğü belirtilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber