Liselerde 'bıçaklı' terör

Haber Giriş : 08 Şubat 2006 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de okul tuvaletine giren iki genç, müdür yardımcısı ile 3 öğrenciyi bıçakladı. Konya'da da 2 öğrenci saldırıya uğradı.
İzmir Bornova'da Mustafa Kemal Lisesi Müdür Yardımcısı ile 3 öğrenci, okulda uğradıkları saldırıda bıçakla yaralandı. Müdür Yardımcısı Özcan Yaşar (48), okul tuvaletinde öğrenci olmayan 2 kişinin bulunduğunun bildirilmesi üzerine tuvalete giderek, söz konusu kişileri dışarı çıkması için uyardı. Yaşar'ı göğsünden bıçaklayan zanlılar, kaçarlarken R.D (15), A.C.K (15) ve M.M. (15) isimli öğrencileri de bıçakladı. Okula poşet içinde bira şişeleri bırakarak kaçtıkları belirtilen zanlılardan birinin öğretmen çocuğu olan N.F.Ü. (16) olduğu belirlendi. N.F.Ü, ile arkadaşının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

KONYA'DA İKİ YARALI

Öte yandan Konya'da 2 lise öğrencisi, dersane çıkışında isimlerini soran 4 kişiye cevap vermedikleri gerekçesiyle bıçaklandı. Bacaklarından yaralanan ve dersaneye sığınarak yardım isteyen öğrenciler, polis aracıyla hastaneye kaldırıldı. Sanıklar ise kısa sürede yakalandı.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber