Tayini çıkan kaymakam için imza kampanyası başlattılar

11 ay önce Kuşadası'na tayin olan ve görev yaptığı kısa süre içerisinde halkla kurduğu sıcak diyalog ile gönüllerde taht kuran Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'ın sürpriz şekilde İstanbul vali yardımcılığına atanması ilçeyi ayağa kaldırdı.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 23 Temmuz 2013 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tayini çıkan kaymakam için imza kampanyası başlattılar

Kuşadası'ndaki taraftar dernekleri öncülüğünde Kaymakam Mustafa Ayhan'ın Kuşadası'nda kalması için imza kampanyası başlatıldı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftar derneklerinin öncülüğünde Kuşadası Atatürk Meydanında toplanan vatandaşlara Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün de imza kampanyasına katılarak destek verdi. Başkan Altungün, görev süresi boyunca Kuşadası'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan'a teşekkür etti.

HEDEF BİR HAFTADA 5 BİN İMZA

Mustafa Ayhan'ın Kuşadası'nda kalması için başlatılan imza kampanyasının bir hafta süreceği açıklanırken, kampanyanın ilk gününde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftar derneklerinin başkanları ve üyeleri Mustafa Ayhan'ın tayin olmasını istemediklerini dile getirdi. Kampanyanın ilk gününde yaklaşık üç yüz imza toplanırken, bir haftada beş bin imza hedeflendiği açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber