Cezaevinde yangın...

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2013 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cezaevinde yangın...

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevinde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Akçakale yolu üzerindeki cezaevinde, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olayın bildirildiği itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Cezaevine, 112 Acil Servis ekipleri de sevk edildi.

Söz konusu cezaevinde daha önce de iki yangın çıkmıştı.

Herhangi bir hasar yok

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, cezaevindeki yangına ilişkin, "Şu anda her şey kontrolümüz altında. Kapalı görüşümüze devam ediyoruz. Yapılacak işlerin tamamı yapıldı. Herhangi bir yaralı yok" dedi.

Ademoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, cezaevinde ufak bir yangın çıktığını ve kısa sürede müdahale edilerek kontrol altına alındığını belirtti.

Şu anda herşeyin kontrolleri altında olduğunu ifade eden Ademoğlu, "Kapalı görüşümüze devam ediyoruz. Yapılacak işlerin tamamı yapıldı. Herhangi bir yaralı yok" diye konuştu.

Yangının geçici hükümlülerin tutulduğu koğuştaki bir hükümlü tarafından çıkarıldığını ifade eden Ademoğlu, görevlilerin duruma anında müdahale ederek yangının büyümesini engellediğini dile getirdi.

Yangın çıkarma girişiminin cezaevi koşullarıyla alakası olmadığını vurgulayan Ademoğlu, "Ne cezaevi koğuşuyla alakalı, ne cezaevi uygulamasıyla alakalı. Kendisiyle alakalı, ferdi bir olay. Herşey kontrol altında. Kendisi de gayet iyi, sağlığı yerinde" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber