Başına gelen talihsizlik genç sporcuya engel olmadı

Eskişehir’de spor lisesi mülakatlarından bir gün önce kolunu kıran 8. sınıfı bitirmiş Onur Köseoğlu (14), Eğitimciler Spor Lisesi’ne girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başına gelen talihsizlik genç sporcuya engel olmadı

Eskişehir'de spor lisesi mülakatlarından bir gün önce kolunu kıran 8. sınıfı bitirmiş Onur Köseoğlu (14), Eğitimciler Spor Lisesi'ne girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Futbolcu olabilmek hayaliyle spor lisesine girmek isteyen Onur Köseoğlu'nun üstüne mülakatlardan bir gün önce evinde bulunan gardırop düştü. Talihsiz kaza sonrası sol kolu kırılan Köseoğlu, ertesi gün yapılacak ve girmeyi çok istediği spor lisesinin mülakatlarına ailesinin desteğiyle katıldı. Mülakatların yapıldığı Cumhuriyet Lisesi'nin bahçesine alçılı kolla gelen Onur, sıranın kendisine gelmesini heyecanla bekledi. 142 kişinin katıldığı mülakatlarda 97. sırada bulunan Köseoğlu, sırasının gelmesiyle birlikte kolundaki alçıyı çıkartarak kendisi için özel olarak hazırlanmış bandajı taktı ve mülakatlara katıldı. Mülakatların ilk gününde başarılı bir performans sergileyen Onur, diğer günlerde de çeşitli yarışlara katılarak, okul tarafından açıklanacak sonuçları sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Mülakatlara girmeden önce açıklamalarda bulunan Onur Köseoğlu, mülakatlardan bir gün önce kolunun üzerine dolap düşmesi sonucu kırıldığını belirterek, bu durumun sınavlara girmesine engel olmadığını söyledi.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Onur, mülakatlara özel bir bandajla girdiğini ifade ederek, “Koluma bandaj takıp sınava giriyorum. Mülakatlara futbol branşından giriyorum ve 15 gün bu sınavlar için hazırlanmıştım. Bu mülakatları inşallah geçeceğim. İleride futbolcu veya antrenör olmayı düşünüyorum” dedi.

"KARDEŞİM OKULA GİRMEYİ ÇOK İSTİYORUM DEDİĞİ İÇİN MÜLAKATLARA KATILMA KARARI ALDIK"

Kardeşini mülakatlara getiren ağabey Ali Köseoğlu ise, kardeşinin okula girmeyi çok istediğini ve uzun süre bunun için hazırlandığını anlatarak, şöyle konuştu:

“Dün akşam evde yaşanan kaza sonucu böyle bir şey oldu. Ama kardeşim okula girmeyi çok istiyor çok da hazırlandı. Günde çift antrenman yaparak 15 gün boyunca birlikte mülakatlara hazırlandık. Bu süreçte parkura hazırlandık, kondisyon çalışması yaptık. Kardeşim zaten futbolcu, yani branş konusunda sıkıntısı yok. Sınava gelmeye son dakikada karar verdik ve kendisi de yapacağım dedi ben de karşı çıkamadım. Çünkü onun geleceğidir. Ama doktorlar bu işe sıcak bakmadı, kendisi istiyorum dediği için mülakatlara katılma kararı aldık.”

142 kişinin katıldığı ve 3 gün süren mülakatlar sonucunda okula 90 kişinin alınacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber