8 kadına tecavüz eden şüpheli tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan R.D.’nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
8 kadına tecavüz eden şüpheli tutuklandı

TUZLA'da iş arayan 8 kadına, iş bulma vaadiyle buluştuktan sonra ormana götürüp tecavüz ettiği öne sürülen 2 şüpheliden biri olarak aranırken polis tarafından yakalanan R.D., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. R.D. "Ben sadece kadının bulunduğu otomobile bindim. Daha sonra da işim olduğu için indim. Kimseye tecavüz etmedim." dedi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde müracaatçı bir kadın tarafından teşhis edilen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın diğer şüphelisi M.K. daha önce yakalanıp tutuklanmıştı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 30 Temmuz 2013'da müracaat eden A.S. adlı kadın temizlik işi için buluştuğu iki kişi tarafından ormanlık alana götürülerek tecavüz edildiğini söylemişti. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada aynı bölgede 7 kadının daha tecavüze uğradıklarını söyleyerek müracaatta bulunduğu tespit etti. Gasp Büro Amirliği ekipleri iş verme vaadiyle kandırdıkları bir kadını Kocaeli'ne götürürken bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına takılan şüphelilerin kimlikleri tespit etti. Şüphelilerden 5 çocuk babası M.K., Tuzla'da evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Polislere izini kaybettiren diğer şüpheli R.D. ise önceki gün bir arkadaşının evinde gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan R.D.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Poliste iki sayfa ifade veren R.D. "Beni arkadaşım M.K. aradı. İş arayan bir kadınla bulaşacağını benimde gelmemi istedi. Birlikte otomobile bindik. E-5 üzerinde bir köprü altında bulunan kadını yanımıza aldık. Daha sonra ben bankada bir işim olduğu için yol üzerinde indim. Kimseye tecavüz etmedim." dedi. Gasp Büro Amirliği'nde yapılan soruşturma sonucunda R.D. kendisinden şikayetçi olan bir kadın tarafından teşhis edildiği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan R.D. savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber