Profesörün eğlencesi karakolda bitti

Haber Giriş : 19 Şubat 2006 03:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Durdu Karslı, dün gece saatlerinde eğlenmek için içkili bir lokantaya gitti. Ama eğlencesi zehir olduğu gibi geceyi karakolda geçirdi.

Profesörün eğlenceli başlayan gecesi, çıkan kavga ile bitti. Prof. Dr. Karslı, Behsat Polis Karakolunda 4 saat kaldı ve ifadesi alındı.

Dün gece eğlenmek için içkili bir lokantaya giden Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Durdu Karslı'nın gecesi karakolda bitti. Eğlenceli başlayan gecenin ilerleyen saatlerinde lokantada çıkan tartışma sonrası yaşanan arbedeye karışan Prof. Dr. Karslı olay yerine gelen ekipler tarafından Behsat Polis Karakoluna götürüldü. Karakolda 4 saat süren ve ifadeleri alınan iki taraf birbirlerinden davacı olmadılar. Bu arada kavgaya karışan Karslı'yı görüntülemek isteyen gazeteciler uzun süre karakol önünde bekledi. İfadeler alındıktan sonra karakol önüne yaklaşan bir araca, yüzünü kapatan bir şahıs binerek karakoldan uzaklaştı. Çıkan kavgada Profesörün gözünden darbe aldığı iddia edilirken, arbedenin yaşandığı lokantada da küçük çaplı hasarlar olduğu belirtildi.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber