Av tutkunu, babası ve dedesi gibi dağda öldü

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde ava gittiğini söyleyerek evden ayrılan emekli 85 yaşındaki Mehmet Honamlı, Kesme Boğazı mevkiindeki dağlık alanda ölü bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Ağustos 2013 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Av tutkunu, babası ve dedesi gibi dağda öldü

Kalp krizinden öldüğü sanılan Honamlı, babası ve dedesi gibi dağda yaşamını yitirdi.

Arslanbucak Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan Av Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nden emekli Mehmet Honamlı, geçen 22 Ağustos'ta ava gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Yanına av tüfeği, ekmek ve 2 şişe su alan Honamlı'nın eve dönmemesi üzerine yakınları, durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Antalya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve yakınları, Honamlı'yı aramaya başladı.

Mehmet Honamlı'nın cesedi, yakınları tarafından bugün saat 10.00 sıralarında Kesme Boğazı mevkiindeki dağlık alanda bulundu. Turistler için safari turlarının düzenlendiği yola çıkan Honamlı'nın yakınları, ellerindeki dürbünle olay yerindeki çalışmaları izledi. Acı haberi alan eşi Meryem Honamlı ve torunları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kemer Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de dağlık alana çıkarak, cesedin bulunduğu yerden indirilmesi için çalışmalara katıldı. Bölgenin sarp olması nedeniyle cenazeyi karadan indiremeyen ekipler, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'ndan helikopter desteği istedi. Honamlı'nın cenazesi, gelen helikopterle dağdan indirildi.

Av tutkunu Mehmet Honamlı'nın babası ve dedesinin de çeşitli nedenlerden dolayı dağda öldüğü kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber