Validen yeni memurlara twıtter uyarısı/ Video

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, "Aziz milletimize olan sevdamızı ancak çok çalışarak ortaya koyabiliriz. En iyi tweet yazarak, ya da en iyi sloganı atarak değil" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2013 18:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

İl Özel İdaresi'nde tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışan 29 kişinin kadroya geçmesi imzayla gerçekleştirildi. Coş, sözleşmeli personelin kadroya geçmeden önce yaptığı konuşmada uyarılarda bulundu. Yeni memurların kadroya geçtik diyerek daha az çalışmaması gerektiğini söyleyen Coş, memurlara Twitter uyarısında da bulunarak şöyle devam etti:

"Aziz milletimize olan sevdamızı ancak çok çalışarak, görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek ortaya koyabiliriz. En iyi tweeti yazarak değil, en iyi sloganı yazarak değil. Ancak çalışarak ortaya koyabiliriz. Hangi işi yapıyorsak, çaycı, kameraman, foto muhabiri, memur, amir, bekçi nerede görev yapıyorsak yapalım görevimizi her geçen gün daha iyi yapabilmek aşkıyla, heyecanıyla bir kişiyi daha memnun edebiliyorsak, bir kişinin daha fazla yarasına derman olup daha fazla hizmet edebiliyorsak. Bunun bizim için en büyük hazine olduğu bilinciyle çalışırsak, size verilen size sağlanan imkanın değerini bilmiş ve karşılığını vermiş olursunuz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber