Damdan 4. Kat balkonuna kabloyla sarkarken düştü

Antalya'da kapı anahtarını evde unutan 13 yaşındaki çocuk, damdan 4. kattaki evlerinin balkonuna kablo ile sarkarken düştü Bahçedeki dala çarptıktan sonra toprak zemine düşen çocuk, küçük sıyrıklarla kurtuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Damdan 4. Kat balkonuna kabloyla sarkarken düştü

Kapı anahtarını evde unutan 13 yaşındaki çocuk, damdan 4. kattaki evlerinin balkonuna kablo ile sarkarken düştü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kepez ilçesinde yaşayan turizm işçisi Memiş ve Tülay Oruç'un 13 yaşındaki çocukları Emre Oruç, anne ve babası işteyken arkadaşlarıyla top oynamaya çıktı. Bu sırada evin anahtarını içeride unuttuğunu farkeden Oruç, eve girebilmek için dama çıkıp kabloyla aşağıya sarktı. Damdan 4'üncü kattaki evlerinin balkonuna kablo ile inmeye çalışan çocuk, bu sırada elinin kayması sonucu düştü.

Bahçedeki ağaçlara çarptıktan sonra toprak zemine düşen çocuk, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulans ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde iç kanama geçirmesi ihtimaline karşın 2 gün yoğun bakım ünitesinde tutulan Emre Oruç'un yüz kemiğinde küçük kırıklar ve vücudunda sıyrıklar olduğu tespit edildi. Hastanede tedbir amaçlı 11 gün bekletilen Oruç, ardından taburcu edildi.

Anahtarı bir daha evde unutursa babasına haber vereceğine dair söz veren Emre Oruç, "Kablo ile balkonumuza inebileceğimi düşünmüştüm ama elim çok yorulunca kabloyu bırakmak zorunda kaldım. Yaptığımdan çok pişmanım. Kimse benim gibi yapmasın ya babasına ya da çilingirciye haber versin" dedi.

Baba Memiş Oruç ise yaşadıklarından oğlunun ders aldığını söyledi. Oruç, "Oğlumu Allah korudu. Oğlum mucize eseri kurtuldu. Olayı ilk duyunca çok üzüldüm ama hastaneye gittiğimde oğlumda küçük sıyrıklar olduğunu görünce çok şaşırdım. Çok mutluyuz. Allah onu bize bağışladı. Umarım bir daha böyle bir olay yaşamayız" diye konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber