Açık sulama kanalı tehlike arz ediyor

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, Barajı Sol Sahil Sulama Projesi kapsamında devam eden kanal çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesindeki konutların alt tarafından geçen sulama kanalının bir kısmının açık olması vatandaşları endişelendiriyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2013 22:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Açık sulama kanalı tehlike arz ediyor

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, Barajı Sol Sahil Sulama Projesi kapsamında devam eden kanal çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesindeki konutların alt tarafından geçen sulama kanalının bir kısmının açık olması vatandaşları endişelendiriyor.

Yerleşim alanı olmadığı için açık kanal yaptıklarını bunun Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmesinde de bu şekilde yer aldığını söyleyen vatandaşlar müteahhit firma temsilcisi Günaydın Özdoğan'dan açık kanalın sürekli tehlike unsuru olduğunu yerleşim yerine oldukça yakın ve açık olmasından dolayı kanala çocukların düşme ihtimalinin yüksek olduğunu belirttiler.

Mahalle sakinleri, “Çok riskli bir durum, evlerimizin hemen altında açık kanal buranın kapatılmasını istiyoruz. Açık kanal anne-babaların uykusunu kaçırır. Bunun çözümünü istiyoruz” dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber