Çaylı İlköğretim yolu bakım bekliyor

Ödemiş’e bağlı Çaylı Beldesi’nde bulunan Çaylı İlk ve Ortaokulu’nun yolu yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilgi ve bakım bekliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2013 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaylı İlköğretim yolu bakım bekliyor

Ödemiş'e bağlı Çaylı Beldesi'nde bulunan Çaylı İlk ve Ortaokulu'nun yolu yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilgi ve bakım bekliyor.

Daha önce bir kısmı asfalt olan yolun bakımsız kaldığı gözlenirken, bölgede oturan vatandaşlar yazın tozun, kışın ise çamurun sıkıntı yarattığını dile getirdiler. Taşımalı eğitim yapılan ve hem ilkokul, hem de ortaokul olarak hizmet veren eğitim kurumuna giden yolun acilen bakıma alınmasını isteyen vatandaşlar, özellikle kış aylarında yağışlarla birlikte öğrencilerin büyük güçlük çektiğini ifade ettiler.

Yol üzerinde çukurların da bol miktarda bulunduğunu kaydeden vatandaşlar, belediyeden 16 Eylül'de başlayacak yeni eğitim yılı öncesi çalışma beklediklerini belirterek, “İlgililerimizin okul yolumuzla ilgili kısa sürede çalışma başlatacaklarına inanıyoruz. Hem öğrencilerimiz, hem de çevrede yaşayan vatandaşlarımız bilhassa kışın zorluk yaşıyorlar. Okul yolunun yeniden asfaltlanmasını ya da kilit taşla kaplanmasını istiyoruz” dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber