Ceyhan Belediyesi'nden 10 engelliye akülü araç

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından kentte yaşayan 10 engelliye akülü araç verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ceyhan Belediyesi'nden 10 engelliye akülü araç

Adana'nın Ceyhan ilçesinde belediye tarafından kentte yaşayan 10 engelliye akülü araç verildi.

Ceyhan Belediye binası önünde düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediyeciliğin sadece yol, su, kaldırım ve temizlik işlerinden ibaret olmadığını belirterek, “Asli görevlerimizin dışında toplumun her kesiminin dertlerine çözüm aramak zorundayız. Bu manada sosyal belediyecilik anlayışını özümsemiş bir belediye olduğumuza inanıyorum. Bize gelen talep üzerine imkanlarımız dahilinde 10 engelli vatandaşımıza şarj edilebilen 10 adet akülü engelli aracını teslim ettik. Onları mutlu görmek onlar için engellerin kalktığını görmek bize daha da şevk veriyor. Elimizden geldiğince bu tür sosyal faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Daha öncede ilçede yaşayan engelli vatandaşlara akülü ve bisikletli engelli aracı verdiklerini hatırlatan Sözlü, “Hayırsever duyarlı vatandaşlarımızın da bu tür faaliyetlere katkı koymasını diliyorum. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan bu şekilde düşünüp engelli kardeşlerimize destek olmak, onların yaşamlarını daha da kolay hale getirebilmektir” şeklinde konuştu.

Akülü araçlarına kavuşmanın sevincini yaşayan engelli vatandaşlar ise duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber