Ödemiş Gençlik Meclisi'nden AB projeleri

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 17-18 Ağustos tarihlerinde Ödemiş’te organize ettikleri “Proje Döngüsü Ve Yönetimi Eğitimi”nin ardından proje hazırlama ve süreçleri ile ilgili çalışmalarına ve bu yöndeki eğitimlere katılmaya devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş Gençlik Meclisi'nden AB projeleri

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 17-18 Ağustos tarihlerinde Ödemiş'te organize ettikleri “Proje Döngüsü Ve Yönetimi Eğitimi”nin ardından proje hazırlama ve süreçleri ile ilgili çalışmalarına ve bu yöndeki eğitimlere katılmaya devam ediyor.

Gençlik Meclisi başkanı Kemal Sarısu, Ödemiş'te verilen eğitimin değerlendirilmesinin ardından ulusal ve uluslararası birçok kamp ve projelere katılmaya devam edildiğini, son olarak 23-27 Ağustos 2013 tarihleri arasında IPEC tarafından Burdur gölü kıyısında gerçekleşen “AB Gençlik Programları Doğa Kampı”na Gençlik Meclisi üyeleri Çağlar Çimen ve Ahmet Kozan'ın katıldığını belirtti.

5 gün süren eğitimde AB Projeleri hazırlama programı, kültürler arası kaynaşma, geziler ve sportif faaliyetlerde bulunuldu. Kampa katılan Gençlik Meclisi üyeleri Çağlar Çimen ve Ahmet Kozan da ''Kampta aldığımız eğitimden sonra Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisindeki diğer üye arkadaşlar ile bilgilerimizi paylaşarak Ödemiş'ten yeni projelerin çıkmasını istiyoruz” dediler.

Aldıkları bir diğer proje daveti hakkında da bilgi veren Kemal Sarısu, “Gençlik Meclisine bir davet de Genç Erişim Derneğinden geldi. 8-20 Eylül tarihleri arasında Sakarya ve Romanya-Köstence'de gerçekleşecek Gençlik değişimi projesinde Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisini temsilen 2 arkadaşımız yer alacak, bu yöndeki çalışmalarımız önümüzdeki günlerde artarak devam edecek.” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber