Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları gezen AK Parti İstanbul Milletvekilleri Belma Satır, İdris Güllüce ve AK Parti İstanbul İl Genel Meclis Üyeleri Şahinbey İlçesinde hizmete sunulan projelerin model alınacak çalışmalar olduğu söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şahinbey Belediyesi örnek projelere imza atıyor

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları gezen AK Parti İstanbul Milletvekilleri Belma Satır, İdris Güllüce ve AK Parti İstanbul İl Genel Meclis Üyeleri Şahinbey İlçesinde hizmete sunulan projelerin model alınacak çalışmalar olduğu söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Belma Satır, İdris Güllüce ve AK Parti İstanbul İl Genel Meclis üyelerinin gezisine eşlik eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Ali Şahin, Nejat Koçer, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman'ında katıldığı Şelale Park'ta sabah kahvaltısı ile başlayan gezide sırasıyla Şelale Park, Şahinbey köy pazarı, Hanımlar yüzme havuzu spor ve kültür merkezi, Şahinbey Parkı, Şahinbey Sanayi Sitesi, Mavikent konutları, Yeşilvadi konutları ve 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye'nin en büyük parkı Yeşilvadi Parkı'nın geçilmesinin ardından kentsel dönüşüm alanları, Çamlıca konutları, el sanatlarıyla yaşayan müze Gümrük Han ve Sokak Sağlıklarıma çalışmaları gezildi.

Yapılan çalışmaları gördükten sonra takdirden başkan bir söz olmadığını kaydeden AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu hizmette destan yazmıştır. İstanbul'da 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Başkanımız kolay olmayan çalışmalara imza atmıştır. 10 yıl önce hayal bile edilemeyecek olan çalışmalar yapmıştır. Bu örnek çalışmalarından dolayı başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, yapılan çalışmaların etkileyici olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu önce belediyenin mali durumunu düzeltmiş ve daha sonra başarılı hizmetlere imza atmıştır. Türkiye'ye örnek gösterilen bir belediye başkanımızdır. Kendisine ve ekibine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İl genel meclis üyeleri olarak Gaziantep'i ziyaret ettiklerini kaydeden İstanbul İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili İsmail Yıldız ise “Bugüne kadar Türkiye'nin birçok iline giderek belediyelerimizin hizmetlerini gezdik. Ama bugüne kadar gördüğüm belediyecilik hizmetinin en güzelini burada gördüm. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, hanımlara, çocuklara ve gençlere yönelik ayrı ayrı projeleri hayata geçirmiştir. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Program sonunda İstanbul il genel AK Parti grup başkan vekili ismail yıldız ve il genel meclis üyesi sosyal hizmetler komisyon başkanı Necati Göksu başkan Tahmazoğlu'na günün anısına plaket takdim ederek, Şiirlerle İstanbul kitabı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber