9 Eylül 2013'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2013 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1 - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, genel merkezdeki MYK toplantısına başkanlık edecek.

2- CHP'nin 90. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret edecek.

-CHP Genel Merkezi'nde resepsiyon verilecek.

3- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 2020 Olimpiyatları'na ilişkin değerlendirme toplantısı yapacak.

4- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Zübeyde Hanım Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda düzenlenen "Öğretmen Atamalarına Esas Alınacak Alanların Yeniden Düzenlenmesi Çalıştayı"na ve Halil Atamavcı İlkokulu'nda yapılacak "2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Programı" açılışına iştirak edecek.

5- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

6- Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) yönetici ve mensuplarına yönelik gözaltılar ile anayasa çalışmaları çerçevesinde oluşturulan komitenin faaliyetleri izleniyor.

7- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Londra'da İngiliz mevkidaşı William Hague ile bir araya gelecek, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapılacak.

8- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı Sanayi Üretim Endeksi ile 2. çeyrek İşgücü Maliyeti Endeksi'ni açıklayacak.

9-103 sanıklı 28 Şubat davasına Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek.

10- 40 bin öğretmenin ataması, MEB Başöğretmen Salonunda yapılacak.

11- A Milli Basketbol Takımı, Slovenya'da süren Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'ndaki beşinci ve son maçında Rusya ile karşılaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber