Kendini döveni kurşun yağmuruna tutan şüpheli yakalandı

KONYA'da kendini dövdüğünü iddia ettiği 32 yaşındaki Hasan Kaynak'ı tabancayla bacağının 6 yerinden yaralayan aynı yaştaki Yılmaz B. ile olay sırasında yanında bulunduğu öne sürülen 28 yaşındaki Ferhat G., polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Eylül 2013 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kendini döveni kurşun yağmuruna tutan şüpheli yakalandı

Olay, geçen 29 Ağustos'ta saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde bir kahvenin önünde meydana geldi. Yılmaz B., iddiaya göre, yaklaşık 1 ay önce kendisini döven grubun içinde yer alan Hasan Kaynak'ın bulunduğu kahveye gitti. Yılmaz B., kahvenin önünde bir süre konuştuğu Kaynak'ın üzerine tabancayla 8 el ateş etti. Vücuduna 6 merminin saplanması sonucu ağır yaralanan Kaynak yere yığılırken, saldırgan da kendisini bekleyen arkadaşı Ferhat G.'nin motosikletine binip kaçtı. Saldırı anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ağır yaralanan Hasan Kaynak, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan Kaynak, taburcu oldu.

Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, 'adam yaralama ve tehdit' suçundan kaydı bulunan Yılmaz B. ve birlikte kaçtığı Ferhat G.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, şüphelileri dün akşam saatlerinde saklandıkları 10'uncu eve düzenlediği baskında gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise Yılmaz B.'nin olayda kullandığı tabanca, 2 dolu şarjör ve kaçtıkları motosiklet ele geçirildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber