Kızının düğününde maganda kurşununa kurban gitti

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde düzenlenen düğünde bir kişinin, tutukluk yapan silahının arızasını gidermek isterken 3 kişiyi yaraladığı öne sürüldü

Haber Giriş : 13 Eylül 2013 08:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kızının düğününde maganda kurşununa kurban gitti

Elbistan ilçesinde düzenlenen düğünde bir kişinin, tutukluk yapan silahının arızasını gidermek isterken 3 kişiyi yaraladığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Çilingir Caddesi Kavaklı Sokak'ta düzenlenen düğünde, gelinin evden çıkartılması sırasında kimliği belirlenemeyen bir kişi havaya ateş etmek isterken silahı tutukluk yaptı.

Şüphelinin arızayı gidermek isterken yere çevirdiği sırada silahının ateş alması sonucu çevresinde bulunan gelinin babası Cemal Özdemir (58), Bünyamin Özdemir (32) ve Şemsinur Dilberoğlu (13) yaralandı.

Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan gelinin babası Özdemir'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, 3 kişinin yaralanmasına sebep olan şüpheliyi tespit etmek için çalışma başlattı.


KIZININ DÜĞÜNÜNDE MAGANDA KURŞUNUNA KURBAN GİTTİ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, kızının düğün töreninde maganda kurşunuyla yaralanan baba, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Çilingir Caddesi Kavaklı Sokak üzerinde düzenlenen düğün töreninde, 'gelin alma' diye bilinen gelenek sırasında, kimliği belirlenemeyen bir kişi havaya ateş etmek isterken silahı tutukluk yaptı. Şahsın, tutukluğu gidermek için uğraştığı sırada ateş alan silah, gelinin babası Cemal Özdemir (58) ile Bünyamin Özdemir (32) ve Şamsinur Dilberoğlu'nu (13) yaraladı.

112 acil servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Yaralılardan baba Cemal Özdemir, hayati tehlikesi bulunduğu için başka hastaneye sevk edildi. Sevk sırasında yolda kalbi duran Özdemir, Göksun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İHA-AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber