Filyos'ta cami temeli törenle atıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi Cumayanı mahallesinde, yeni yapılacak olan caminin temeli törenle atıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Filyos'ta cami temeli törenle atıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi Cumayanı mahallesinde, yeni yapılacak olan caminin temeli törenle atıldı.

Filyos Beldesi Cumayanı Mahallesinde düzenlenen camii temel atma programına, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve vatandaşlar katıldı. Program Kur'an-ı Kerim okunması ile başlarken ardından yapılan dualarla devam etti. Cami inşaatında kurban kesilirken, temele ilk betonun atılabilmesi için butona basan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, caminin hayırlı olmasını diledi. Başkan Ünal yaptığı konuşmada, "Filyos'un en eski camisi olan Cumayanı Mahallesi Cami'sinin yerine yenisinin yapılması mümkün değildi. Burası Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, teslim edildi. Yıllardır yenisi yapılamıyordu. Bizde hak sahipleri ile görüştük arsalarını verdiler. Cami inşaatına başladık. Filyos Cumayanı mahallesine yeni bir cami kazandıracağız. Burada ibadet edecek herkese hayırlı olsun diyorum. Filyos'ta yeni yapılan iki tane cami var. Vatandaşlarımızın yardım etmesi lazım. Filyos'ta iki tane yeni yapılan camiyi en kısa zamanda bitirip halkın ibadetine açacağız” diye konuştu.

Program, törene katılanlara yapılan yemek ikramı ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber