Yeni atanan öğretmenlere kahvaltı verildi

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz yeni öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2013 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni atanan öğretmenlere kahvaltı verildi

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz yeni öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Bitlis Belediyesi seyir terasında gerçekleştirilen kahvaltı programına merkeze atanan 150 öğretmenin yanı sıra AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz da katıldı. Programda bir konuşma yapan Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yeni öğretmenlere başarılar dileyerek, “Bitlis sizden çok şey bekliyor. Buradaki herkes sizlerin rahat edebilmesi için elinden geleni yapıyor. Ben bize burada ev sahipliği yapan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'a teşekkür ediyorum” dedi.

Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç ise, insanların unutamadığı isimlerin ilk başında öğretmenlerin olduğunu belirtti. Akgüç, “Çocuklarımız, geleceğimiz sizlere emanet. Sizler hazır bir sistemin içine geliyorsunuz. Bu ilimiz son 5-6 yıldır ilk 10'un içerisinde bulunuyor. Bu günün ev sahipliğini yapan belediye başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ise, “Bitlis, geçmişte İpekyolu üzerinde olan derin medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz. Çünkü bu bölgemizin eğitime ihtiyacı var. Bitlis, 81 ilin içerisinde en güvenli 10 il arasında. Ben tekrar Bitlis'e geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz de, öğretmenlerin ülkenin umudu olduğunu belirterek, “Yeni görevleriniz içinde sizleri kutluyorum. Bizim geleceklerimiz, evlatlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Ülkemizin umudu sizlersiniz. Biz devlet olarak hükümet olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na her zaman olarak öncelik veriyoruz. Bitlis çok güzel bir kent, bu şehrin okumaktan başka çaresi yok. Ben tekrardan Bitlis'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber