Alaplı'da okul servis şoförlerine eğitim semineri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçedeki okul servis şoförlerine yönelik eğitim semineri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2013 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alaplı'da okul servis şoförlerine eğitim semineri

Alaplı Emniyet Müdürlüğü tarafından her yıl eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla ilçedeki okul servis şoförlerine yönelik verilen eğitim semineri yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Alaplı Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen Alaplı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Uğur Mazlum tarafından verilen seminerde bu yıl diğer yıllardan farklı olarak ilk defa ilk yardımı eğitimi de verildi.

Seminer ile ilgili bilgiler veren Alaplı Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Uğur Mazlum, "2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından her yıl gerçekleştirildiği gibi bu yılda okul servis taşımacılığı faaliyetinde bulunan servis araç şoförlerine seminer düzenlenmiştir. Seminerimiz de bu yıl ilk defa servis şoförlerine ilk yardım eğitimi de verdik. Ben bu vesile yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber