DPÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde görev değişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne Doç. Dr. Soner Akkoç atandığı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
DPÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde görev değişimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne Doç. Dr. Soner Akkoç atandığı bildirildi.

Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Soner Akkoç, Enstitü Eski Müdürü Doç. Dr. Fatih Çelebioğlu'na ve Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Özbay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdimi sonrasında bir açıklamada bulunan Akkoç “Öğretim hayatına 1993 yılında başlayan enstitümüz, Eylül 2013 tarihi itibariyle yaklaşık 2 bin öğrencisi ile 4 doktora ve 24 yüksek lisans programındaki faaliyetlerine devam etmektedir. Köklü ve kurumsal bir yapıya sahip olan enstitümüzde, şimdiye kadar 106 doktora ve bin 551 yüksek lisans tezi olmak üzere toplamda bin 657 adet tez onaylanmıştır” dedi.

Enstitünün yeni projeler üzerinde çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Doç. Dr. Soner Akkoç, bahar döneminden itibaren öğrenci alımlarının online sistemde gerçekleştirileceğini, buna paralel olarak başvuru sayısının bir miktar artmasının beklendiğini, böylece daha rekabetçi bir ortamda öğrenci alımlarının yapılacağını söyledi.

Akkoç ayrıca, Doç. Dr. Fatih Çelebioğlu'nun girişimleriyle başlatılan Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi'nin uluslararası endekslere girme çabasının olumlu sonuçlandığı ve derginin EBSCOhost veri tabanına girerek uluslararası dergi niteliği kazandığını da sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber