Yine bıçak yine öğrenci

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2006 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde ilköğretim okulu 6. sınıf öğrencisi, aynı okulda eğitim gören bir çocuk tarafından bıçaklandı. Osmangazi'deki bir ilköğretim okulunun 6. sınıf öğrencisi İ.E. (13), son ders zilinin çalmasının ardından evine gitmek üzere okuldan çıktı. İ.E, okulun karşısında bulunan bir kırtasiyecinin önünde, aynı okulda eğitim gören 6. sınıf öğrencisi E.E. (13) tarafından bacağından bıçaklandı.

Çevredeki çocukların durumu bildirmesi üzerine İ.E, okul yöneticileri tarafından, Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralı İ.E, tedavisinin ardından okul çıkışı evine giderken, E.E'nin kırtasiye dükkanı önünde elindeki bıçağı kendisine doğru sallayarak yanına geldiğini söyledi.

Aralarında hiçbir tartışma geçmediğini belirten İ.E, ?Birden bıçağı bacağıma sapladı. Nedenini de bilmiyorum? dedi.
Bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan anne Havva E. ise eğitim için okula gönderdikleri çocuğunun bıçaklanarak hastaneye getirilmesinin çok üzücü olduğunu belirterek, ?Artık öğrenciler yanlarında bıçak taşımaya başladı. Benim çocuğum hiçbir suçu olmadan bıçaklandı. Bunlara önlem alınması gerek? diye konuştu.

Olayın ardından yakalanan E.E, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. E.E'nin, hakkındaki suçlamayı kabul etmediği, bıçağı İ.E'nin taşıdığını ve kendi kendini yaraladığını iddia ettiği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber