Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda ambulans sıkıntısı

Ödemiş Belediyesi’ne ait ambulansın cenaze nakil aracına dönüştürülmesinin ardından Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan maçlarda ambulans sıkıntısı yaşanmaya başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş Saraçoğlu Stadı'nda ambulans sıkıntısı

Ödemiş Belediyesi'ne ait ambulansın cenaze nakil aracına dönüştürülmesinin ardından Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan maçlarda ambulans sıkıntısı yaşanmaya başladı.

Saraçoğlu Stadyumu'nda Pazar günü oynanan Ödemiş Belediyespor-Narlıdere Belediyespor U-17 Ligi karşılaşmasında bir oyuncu fenalaşınca saha kenarında hazır bekleyen ambulans olmadığı için Ödemiş'teki 112 istasyonlarından çağırılan ambulansın gelişi beklendi.

Şimdiye dek tüm maçlarda hazır bulunan ambulansın yokluğu Ödemiş Belediyespor'un genç oyuncusu Semih Bilir'in maçın devre arasında fenalaşmasıyla hissedildi. Sinir krizi geçirdiği belirtilen genç oyuncuya ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Yöneticiler tarafından çağırılan ambulansın gelişi beklenirken, sporseverler tüm maçlarda saha kenarında ambulansın hazır beklemesi gerektiğini belirterek bu konuda belediye yeni bir ambulans alana kadar gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Sporseverler tarafından Ulus Meydanı'na çıkartılan genç Semih, 112 ekiplerince buradan alınarak Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Arkadaşlarını ve sporseverleri korkutan genç oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Teknik yeterliliğe sahip olmadığı için cenaze aracına dönüştürüldüğü öğrenilen ambulansın yerine yeni bir ambulans alınacağı konusunda Ödemiş Belediyesi'nden geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlanmış ve “Gerekli teknik donanıma sahip yeni bir ambulans alınması konusunda çalışmalar devam etmektedir. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hastaların hastaneden evine nakli, kültür ve spor etkinlikleri, sivil toplum kuruluşlarının organizasyonlarında hizmet vermek üzere yeni bir hasta nakil aracı alınması Ekim ayı Belediye Meclisi'nde görüşülerek karara bağlanacaktır” denilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber