Hastane müdürü hakkında 'yasak aşk' iddiası...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2006 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'de bir hastane müdürünün sevgilisi olduğu iddia edilen kadınla birlikte çekildiği savunulan fotoğrafların, yerel bir gazetede yayınlanmasının ardından, hakkında valilik soruşturma başlattı.

Denizli'de haftalık bir gazete, Karataş Piknik Alanı'nda çekilmiş hastane müdürü Y.B. ile sevgilisi olduğu öne sürülen S.K'ye ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınladı.

İddiaya göre, Bilgiç ve S.K'nin uygunsuz vaziyette çekilmiş fotoğrafları ile özel bir sigorta şirketine ait poliçeler, gazeteye gönderilen isimsiz zarftan çıktı.

Gazetede yer alan habere göre, S.K'nin bir sigorta şirketinde prim usulüyle çalıştığı dönemde, Y.B. ile tanıştığı ve hastaneye ait 3 aracı sigortalattığı öne sürüldü.

Denizli Valisi Gazi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazete haberinde yer alan iddiaların incelendiğini söyledi. Şimşek, "Verdiğim talimatla soruşturma başlatıldı. İddialar araştırılıyor. Sigortalatma işi bir menfaat karşılığı mı olmuş? Bunlara bakıyoruz. Çıkacak sonucuna göre karar verilecek" diye yanıtladı.

Poliçelerde mührü bulunan sigorta şirketinin Denizli acentası yetkilileri, S.K'nin prim usulüyle hizmet verdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Önerdiği müşterilerin poliçeyi imzalamasından sonra primini alıyordu. O dönemde bazı araçları sigortaladık. Biz işimizi yaptık. Daha sonra S.K. birkaç iş daha getirdi. Ancak tahsilatta sorun yaşanınca, kendisiyle çalışmaktan vazgeçtik."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber