Televizyonu çaldı, kamera kayıtlarındaki görüntüsünü inkar etti

Adana'da bir evden televizyon çaldıktan sonra güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalanan zanlı, emniyette güvenlik kamerasını izleyerek hırsızlık yapan şahsı tanımadığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2013 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Televizyonu çaldı, kamera kayıtlarındaki görüntüsünü inkar etti

Adana'da bir evden televizyon çaldıktan sonra güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalanan zanlı, emniyette güvenlik kamerasını izleyerek hırsızlık yapan şahsı tanımadığını söyledi. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Alper Erol U. (20) 3 arkadaşıyla birlikte sabah saat 05: 40 sıralarında Sarıçam Mahallesi'nde, hırsızlık yapmak için pencere ve balkonu açık olan evleri gözetlemeye başladı. Bir süre sonra Alper Erol U. sokakta gezerken Sibel Biçer'in (35) evinin açık olduğunu fark etti. Zanlı bahçe duvarından tırmanarak evin bahçesine, oradan da açık olan pencereden eve girerek televizyon ve cep telefonu alıp bahçeye getirdi. Daha sonra bahçeden çıkıp arkadaşlarının yanına gelen zanlı, bir süre konuşup televizyonu saklamak için arkadaşlarından poşet alıp tekrar bahçeye girdi. Sokağı kontrol etmek için tekrar dışarı çıkan ve bir süre sonra yeniden bahçeye giren zanlı, bahçeye girdikten saniyeler sonra televizyon ile sokağa çıktığı anda bir otomobilin altında kalma tehlikesi atlattı. Otomobil sürücüsü sokaktaki seyrine devam ederken zanlı da televizyonu alıp götürdü. Bu anlar ise, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sibel Biçer ise sabah kalktığında evinde cep telefonu ve televizyonu olmadığını fark edince hemen polisi arayıp haber verdi. Olay yerine gelen polis yaptığı araştırmada, sokakta bir güvenlik kamerası buldu. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, zanlı Alper Erol U.'yu tespit edip evine operasyon yaptı. Gözaltına alınan zanlıya emniyette güvenlik kamerası inceletilerek, hırsızlık yaptığı söylendi. Ancak Alper Erol U.'nun güvenlik kamerasındaki kişinin kendisi olmadığını ve şahsı tanımadığını ileri sürdüğü öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber