Kavak: İkinci hayatımı yaşıyorum

18 AY önce akciğer kanseri teşhisi olduğunu öğrenen Torbalı Nüfus Müdürü Hüseyin Kavak, kanseri yenerek önceki gün tekrar görevinin başına döndü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 14:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kavak: İkinci hayatımı yaşıyorum

Bir mucizeyi gerçekleştiren Müdür Kavak, ikinci hayatına başladığını söyledi. 15 Şubat 2012tarihinden bu yana kanser tedavisi gören ve aylarca kemoterapi gören Nüfus Müdürü Hüseyin Kavak'ın sağ akciğeri alınmıştı. Hastalık süresi boyunca ailesinden çok büyük destek gördüğünü ifade eden Kavak, "Kanser çok sinsi bir hastalık. En büyük şansım hastalığın vücudumun başka organlarına sıçramaması. Adeta ikinci hayatıma başladım. Beni sevenlerimin duaları tekrar hayata döndürdü. Allah razı olsun" dedi.

AMELİYAT İLE SAĞ AKCİĞERİ ALINDI

TORBALI'DA uzun yıllardır hizmet veren ve Torbalılıların sevgilisi haline gelen Nüfus Müdürü Hüseyin Kavak, 2011 yılı Aralık ayında öksürük şikayeti üzerine Torbalı Devlet Hastanesi'ne başvurmuştu. Burada yapılan tetkikler sonrasında Kavak, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti. Doktor, Kavak üzerinde yaptığı incelemeler sonrasında sağ akciğerinde bir kitlenin olduğunu belirledi. 15 Şubat günü akciğer kanseri olduğunu öğrenen Hüseyin Kavak, 21 Mart tarihinde ise bıçak altına yattı. Yapılan ameliyat sonrasında Hüseyin Kavak'ın sağ akciğeri alınmıştı.

‘HAYATTAN HİÇBİR ZAMAN ÜMİDİMİ KAYBETMEDİM'

YAPILAN ameliyat sonrasında 10 seans radyoterapi alan Kavak, şimdilerde hap olarak kemoterapi görüyor. Beyninde 1 tane kitle kaldığını dile getiren Hüseyin Kavak, iki ay sonra çekilecek EMAR sonrası o kitlenin de kaybolmasını beklediğini ifade etti. Yeniden görevinin başına dönmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Kavak, "Çok zor günler yaşadım. Ancak hayattan hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim. Hayır dualarını esirgemeyen herkese de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber