Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık; 'Ekibimiz Sizin Hizmetinizde'

Arslanbey Atakent Mahallesi’nde arazi çalışması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Hem nüfus, hem idari hem de yüzölçümü bakımından büyük bir kent haline gelen Kartepe’yi kent olgusuna uygun bir hale getirmek için ekibim her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde ve yardımcısıdır” dedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık; 'Ekibimiz Sizin Hizmetinizde'

Arslanbey Atakent Mahallesi’nde arazi çalışması yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Hem nüfus, hem idari hem de yüzölçümü bakımından büyük bir kent haline gelen Kartepe’yi kent olgusuna uygun bir hale getirmek için ekibim her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde ve yardımcısıdır” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, mahallelere yönelik inceleme gezilerini Arslanbey Atakent Mahallesi ile devam ettirdi. Atakent Mahalle Muhtarı Halil Özhakan’ın yanı sıra bölge meclis üyesi Şeref Şengül, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı ve SKM yöneticileri, belediye birim müdürlerinin eşlik ettiği inceleme gezisinde başkan sokak sokak gezerek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinledi.

Atakent Mahallesi’nde Büyükşehir ve Kartepe Belediyeleri iş birliğinde gerçekleşen yatırımlarla her geçen gün mahallenin değer kazandığına dikkat çeken Başkan Şükrü Karabalık, iş merkezi esnafını ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu. Yerleşimin yoğun olduğu ve KOÜ öğrencilerinin uğrak yeri olan iş merkezinde esnaf ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Karabalık, üniversite gençlerine ilçeyi nasıl bulduklarını da sordu. Yeni yapılacak öğrenci yurtlarının da kısa sürede tamamlanması ile yüksek öğrenim için Kartepe’yi seçen gençlerin daha şanslı olacağını hatırlatan başkan, öğrenci servislerini çeken şoförlerden de dikkatli araç kullanmaları yönünde tavsiyede bulundu.

İş merkezi esnafının iş yerleri önünde görsel güzelliği bozacak yapılaşmaya yerine bir raya gelerek ortak proje üretmelerini bu konusunda belediyenin mimar ve mühendislerinin her konuda kendilerine yardımcı olacağına dikkat çeken Başkan Şükrü Karabalık, “İlçemizde kent estetiği ve dış cephe iyileştirme projeleri ile herkesin imreneceği bir Kartepe oluşturmaktayız. Bu konuda ekibimiz siz değerli vatandaşlarımızın ve esnafımızın her zaman hizmetindedir” dedi.

Daha sonra mahallede yapımı son aşamasına gelen park alanı ve bilgi evi inşaatını da gezen başkan ve beraberindekiler site içlerinde halkla sohbet etti. Atakent bölgesinde site içlerindeki parkların iyileştirme çalışmalarından duyulan memnuniyeti başkana teşekkür ederek ifade eden site sakinlerine Başkan Şükrü Karabalık, “Biliyoruz siz de Kartepe’de yaşamaktan memnunsunuz. Bizler yerel yöneticileriniz olarak kendinize, ailenize ve çocuklarınıza ayırdığınız değerli zamanları en güzel dinlence ve oyun alanlarında geçirmeye hakkınız olduğunu düşünerek çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık. Bugün olduğu gibi bundan sonra da halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri görmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber