Birinci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'na işçi alımı

Birinci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’na alınacak 196 işçi için bugün itibariyle İŞKUR’a başvurunun yapıldığı belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2013 19:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Birinci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'na işçi alımı

Harb-İş Şube Başkanı Hasan Atak, resmi işlemlerin ekim ayında İş Kur ile Birinci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı arasında sürdürüleceğini, kasım ayının ilk haftasında ise mülakat sınavlarının yapılmasını beklediklerini kaydetti. Atak, mülakatların Birinci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nda yapılacağını söyleyerek “İşe girmek isteyenler yarından itibaren İş-Kur’a başvurabilecek. KPSS’den 60 ve yukarı puan alanların başvuruları kabul edilecek. Puanlar yüksekten aşağıya doğru belirlenecek. Eskişehir ikametgah şartı aranacak, kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alımı yönetmeliğine göre alımlar yapılacak. Toplamda, 15 mühendis, 8 tekniker, 173 teknisyen olmak üzere 196 işçi alınacak” dedi.

Alımlarının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Atak, “Birinci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı sektörü lojistik anlamda destekleyen ve milli gelire önemli katkı sağlayan, karı olan bir işyeridir. Bugüne kadar pek çok başarılı işe imza atmıştır. Bu başarılı işler sonucunda Eskişehir bölgesindeki istihdamı geliştirecek çalışmaların yapıldığı durumlar oluşmaya başladı. Bunlardan biri de bu işçi alımlarıdır. Bu işçi alımları ile komutanlığın daha da büyüyeceğini ve kent için daha büyük başarılı işlere imza atacağını düşünüyoruz. Bu anlamda alım konusunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Son 4 yıl içinde toplamda 500’e yakın eleman alındı, bundan sonra da alımlar devam edecek” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber