Eğitim Destek Evi'nden öğrencilere tam destek

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde belediye bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim Destek Evi'nin yeni dönem çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Ekim 2013 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eğitim Destek Evi'nden öğrencilere tam destek

Belediye nikah salonu binasında bulunan sınıflarda hizmet veren Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de öğrencileri sınavlara iddialı biçimde hazırlıyor. Belediye Başkanı Sedat Pekel, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak maksadıyla ekonomik sıkıntılar yüzünden dersanelere gidemeyen çocuklara ücretsiz sınavlara hazırlık kursu verilen Eğitim Destek Evi'ne bu yıl 120 öğrencinin devam ettiğini söyledi.

7 öğretmen tarafından ortalama yirmişer kişilik sınıflarda ders verilen Eğitim Destek Evi'nin bu yıl da çok ciddi başarılar hedeflediğini dile getiren Pekel, "Öğrencilerimizi en iyi şekilde sınavlara hazırlayabilmek için ciddi bir çaba içindeyiz. Elimizdeki imkanları en verimli biçimde kullanarak çocuklarımızın elinden tutuyoruz. Onlara standartların üstünde bir dersane eğitimi sunuyoruz. Kurslarımıza devam eden öğrencilerimize çalışmalarında yardımcı olmak üzere ders ve test kitapları da dağıtıyoruz. Bu kitapların öğrencilerimize büyük faydası olacağına inanıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber