Sopalı saldırıda ağır yaralanan cezaevi müdürü hayatını kaybetti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde uğradığı sopalı saldırı sonucu başından aldığı darbelerle ağır yaralanan Ceyhan Kapalı Cezaevi 2. Müdürü Türker Saygılı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2013 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sopalı saldırıda ağır yaralanan cezaevi müdürü hayatını kaybetti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde uğradığı sopalı saldırı sonucu başından aldığı darbelerle ağır yaralanan Ceyhan Kapalı Cezaevi 2.Müdürü Türker Saygılı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Önceki gün Kadirli ilçesi Pazar Mahallesi'ndeki evinin önünde arkadaşı Kemal İşdemir ile yolda yürüyen Türker Saygılı, arkadan gelen ve başında kask olduğu belirtilen Hüseyin İ.'nin (33) saldırısına uğramıştı. Elinde sopayla cezaevi müdürü ve arkadaşı Kemal İşdemir'e saldıran Hüseyin İ., olaydan sonra yakalanarak tutuklanmıştı. Başından aldığı darbelerle ağır yaralanan Saygılı, olay yerine çağrılan ambulansla önce Kadirli'deki özel bir hastaneye, buradan da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Cezaevi müdürü, 2 gün kaldığı yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Türker Saygılı'nın cenazesi bugün Kadirli ilçesinde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber