Ailesini katleden genç adliyede

DİYARBAKIR'da önceki gün kızkardeşi ve annesini başlarına ateş ederek öldüren, babasını da ağır yaralayan 22 yaşındaki Selamettin Ateşal, bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ekim 2013 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ailesini katleden genç adliyede

DİYARBAKIR'da önceki gün kızkardeşi ve annesini başlarına ateş ederek öldüren, babasını da ağır yaralayan 22 yaşındaki Selamettin Ateşal, bugün adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Ateşal, "3- 4 aile bir oldular benim ailemi kötülüyorlar. Onları yaşatmayacağım" dedi.

Bağlar İlçesi'nde önceki gün kızkardeşi 26 yaşındaki Tevrat Ateşal ve annesi Bedia Ateşal'ı öldürüp, babası Alaeddin Ateşal'ı da ağır yaralayan Selamettin Ateşal, dün akşam yakalandığı Gaziantep'ten Diyarbakır'a getirildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Selamettin Ateşal, polisteki sorgusunda susma hakkını kullandı. İşlemleri tamamlanan Ateşal, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliye binasına getirilirken Ateşal'ın gergin tavırları dikkat çekti. Polisin yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Ateşal, kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere, "İsrail de, Amerika da gelsin, onları yaşatmayacağım. Üç-dört tane aile bir oldu, benim ailemi kötülüyorlar. Hepinizi vuracağım, artık tek başınayım" diye bağırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber