Bakan Yılmaz Kurban Bayramı'nı Bingöl'de geçirdi

Kurban Bayramı'nı memleketi Bingöl'de geçiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Valilik tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2013 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Yılmaz Kurban Bayramı'nı Bingöl'de geçirdi

Kurban Bayramı'nı memleketi Bingöl'de geçiren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Valilik tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katıldı.

Bingöl Valiliği tarafından polisevinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, sonrasında Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalarla bayramlaştı. Hasta ziyaretinin ardından Bingöl Valiliği Sevgi Evleri Çocuk yuvasını ziyaret eden Bakan Yılmaz, çocuklarla yakından ilgilendi. Kendisini çiçeklerle karşılayan küçük kızla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Yılmaz, yuvada bulunan diğer çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Çocuklarla bir araya gelen Bakan Yılmaz, kısa bir süre çocuklarla sohbet edip, hediye dağıttı.

Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, Kurban Bayramı'nın kelime anlamı olarak da yakınlaşmak olduğunu söyledi. Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni eden Bakan Yılmaz, "Bayramın, ülkemize, milletimize tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurban, kelime anlamı olarak yakınlaşmak demektir. Bugünlerde kestiğimiz kurbanlar vesilesiyle, yaptığımız ziyaretler vesilesiyle inşallah birbirimize daha çok yakınlaşacağız. Birbirimizle dayanışma bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Bazı ülkelerde çeşitli çatışmalar, çeşitli sorunlar, siyasi meseleler var. Bu nedenlerle ben bu bayramın İslam aleminde barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin de en güzel en huzurlu şekilde bu bayramı idrak etmesini, bu bayramın yine ülkemizde birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Buradaki temaslarını tamamlayan Bakan Yılmaz, daha sonra, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Bingöl Jandarma Komutanlığı Atapark Jandarma Karakolu'nu ziyaret etti.

Bakan Yılmaz'a AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan ve 23. Dönem AK Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber