Bayram ziyareti dönüşünde kaza; 7 yaralı

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Yenice Beldesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu biri bebek olmak üzere 7 kişi yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2013 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayram ziyareti dönüşünde kaza; 7 yaralı

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Yenice Beldesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu biri bebek olmak üzere 7 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 9,5 aylık bebek, İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 09.00 sıralarında Karacasu'ya bağlı Yenice Belde merkezinde meydana geldi. Karacasu'nun Palamutçuk Köyünde bulunan akrabalarına bayram ziyaretine gelen Tosun ve Dağ aileleri, bayramlaşma sonrası İzmir'e dönmek için yola çıktılar. İsmail Tosun (27) idaresindeki 35 MSP 36 plakalı otomobil Yenice Belde merkezinde seyir halinde iken henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilerek takla attı. Kazada hurdaya dönen araç içerisinden çevredekilerin yardımı ile Yeliz Tosun (32), İsmail Tosun (27), Kaan kayra Tosun (1), Halil Dağ (30), Canan Dağ (28), Seyfi Dağ (22) ve Şerife Dağ (50) araçtan çıkartıldı. Kuyucak, Karacasu ve Nazilli'den gelen 112 Acil Servis ambulansları ile yaralılar Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 4 buçuk aylık hamile olduğu öğrenilen Canan Dağ ve karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken 9 buçuk aylık olduğu öğrenilen Kaan Kayra Tosun bebeğin ise başında ve ellerindeki cam kesiklerinden dolayı durumunun ağır olması nedeniyle İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber