İzmir Emniyet Müdürü'ne saldırı iddiası

Emniyet Müdürü Bilkay: "Ne ben balici tabir edilen kişilerle kalede karşılaştım ne de şahsıma karşı saldırıda bulunulmuştur"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2013 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir Emniyet Müdürü'ne saldırı iddiası

Bilkay, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Ekim'de bayram öncesi alınan tedbirleri yerinde görmek için kentin pek çok noktasında denetimlerde bulunduğunu, turistlerin uğrak yerlerinden Agora ve Kadifekale'de de denetim yaptığını anımsattı.

Görevli ekiplere kale çevresinde turistleri rahatsız etmesi muhtemel kişiler üzerinde hassasiyetle durulması ve incelenmesi talimatını verdiğini dile getiren Bilkay, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Ancak 19 Ekim'de denetimimden bir hafta sonra bazı basın organlarında tarafıma 'Balici' olduğu ifade edilen kişilerce saldırıda bulunulduğu gibi yanlış ve gerçeği yansıtmayan haberlerin yapıldığını gördüm. Çıkan haberlerin gerçekle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Ne ben balici tabir edilen kişilerle kalede karşılaştım ne de şahsıma karşı saldırıda bulunulmuştur. Aslında tarafıma sorulduğunda ifade edebileceğim bir hususta dahi herhangi bir araştırmaya dayanmadan, gerekli dikkat ve özeni göstermeksizin yapılan bu tür haberler şahsımda ve teşkilatımda üzüntüye sebebiyet vermiştir." -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber