TRT spikeri: Müdür bana asılıyordu. İspatlamak için evime davet ettim

Haber Giriş : 19 Mart 2006 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgisayar teknisyeninin intiharına neden olmakla suçlanan TRT spikeri N.K. "Müdür bana asılıyordu. İspatlamak için evime davet ettim. Birlikte şarap içerken erotik sohbet ettik. Sesini kaydettim ama teknisyen arkadaşım bunu yanlış anladı" dedi

Antalya'da TRT teknisyeni Necip Göksoy'un (57) intihar etmesine neden olmakla suçlanan spiker N.K'nın (36) olaya kendisine tacizde bulunmakla itham ettiği, kentteki üst düzey TRT yöneticisi evli ve 2 çocuk babası S.'nin yolaçtığını iddia etti. N.K. şunları söyledi: "S. bana asılıyordu. Sürekli benimle çıkmak, birlikte olmak istiyordu. Beni bir gün yemeğe çıkardı. Bu yemeği baştan sona video kamerasıyla kayıt etmiş. Bunu öğrendiğimde çok bozuldum. Görüntüleri bana karşı kullanmasından korktum, çünkü sürekli bana asılıyordu. Ben de kendisini bir akşam evime yemeğe davet ettim ve şarap içtik. Bu yemekte konuşulanları ses kaydına aldım. Konuştuğumuz erotik sohbetin hepsini ses kayıt cihazıyla kaydettim.

Yanlış anladı
Daha sonra bu kayıtlarının montajını yapması ve benim konuşmalarımı çıkartarak sadece S.'nin konuşmalarının kalmasını sağlaması için Necip Göksoy'u çağırdım. Necip, bilgisayarda montaj yapacağı sesleri duyunca çok sinirlendi ve çantamda bulunan kuru sıkı tabancayı başına dayayarak, 'Seni çok seviyordum. Bunu bana nasıl yaptın' diyerek tetiği çekti. Göksoy'un intiharından ve olayların buraya gelmesinden S. sorumludur."

N.K. ifadesinde, S. ile ilk akşam yemeği davetim ise kız kardeşine iş bulmasını rica etmek amacıyla kabul ettiğini söyledi.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber