Anne Akademisi'nde sorumluluk eğitimi

Büyükşehir Belediyesi tarafından "Her anne bir okuldur" sloganıyla daha sağlıklı aileler için kurulan Anne Akademisi eğitimlerini sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2013 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Anne Akademisi'nde sorumluluk eğitimi

Büyükşehir Belediyesi tarafından "Her anne bir okuldur" sloganıyla daha sağlıklı aileler için kurulan Anne Akademisi eğitimlerini sürdürüyor. Huzur Çınarı Projesi çatısı altında faaliyet gösteren Anne Akademisi'nde eğitim seminerlerinin ikincisi başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin daha sağlıklı aileler için Huzur Çınarı bünyesinde oluşturduğu Anne Akademisine Aile Danışmanları Uzman Psikolojik Danışman Şeref Algur ile Psikolojik Danışman Kadir Yiğitsoy katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonundaki eğitime bazı annelerin çocukları ile birlikte geldiği görüldü.

Aile Danışmanları Algur ve Yiğitsoy katılımcı annelere çocuğa sorumluluk duygusunun nasıl aşılanabileceği ile ilgili bilgi verdiler. Sorumluluk almayan bir toplum olduğumuzu belirten danışmanlar, sorumluluk almadığımız konuları çocuklardan beklediğimize ve ailelerin alması gereken sorumlulukların çocuklara yüklendiğine dikkat çekerek en başta bu durumun sona erdirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Anne Akademisi'nde bugün başlayan eğitimle 5 gün sürecek ve toplam 10 saat süresince uzmanlar tarafından çeşitli konularda eğitim verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber