Hava sıcaklığı 6 derece azalacak - Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Ekim 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hava sıcaklığı 6 derece azalacak - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Kars, Ağrı, Iğdır, Bingöl, Muş, Tunceli, Elazığ ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Kars ile Ağrı çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı Karadeniz'in batı kıyıları, Doğu Akdeniz ile Antalya çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksama, görüş mesafesinde azalma, vb.) başta sürücüler olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber