Annesine oğlunun öldüğünü kimse söyleyemedi

ELAZIĞ'da meydana gelen kazada ölen 31 yaşındaki Oktay Aksoy'un kazanın ardından çalan ve 'annem' yazan cep telefonuna, olay yerine gelen arkadaşları bir türlü cevap veremedi. Telefon kaza yerindeki görevli astsubaya verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Ekim 2013 19:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Annesine oğlunun öldüğünü kimse söyleyemedi

Elazığ-Malatya karayolunun 42'nci kilometresinde Hasan Pakdemir yönetimindeki 28 K 5038 plakalı tuğla yüklü kamyon, karşı yönden gelen Oktay Aksoy yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki sürücü Aksoy, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aksoy'un cesedi sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.

Elazığ'da bir boya firmasında çalışan Aksoy'un arkadaşları kazayı duyar duymaz olay yerine geldi. Arkadaşları araçtaki şahsi eşyalarını aldıkları sırada ölen Aksoy'un cep telefonu çaldı. Çalan telefonda 'Annem' yazdığı gören arkadaşları telefonu açıp cevap veremedi. Israrla çalan telefona cevap veremeyen ve ne yapacaklarını şaşıran arkadaşları daha sonra telefonu götürüp kazayla ilgili inceleme yapan görevli jandarma astsubaya verdi. Telefonu alan astsubay gazetecilerden görüntü alınmamasını isteyerek, olay yerinde uzaklaştı. Astsubay da kazada ölen Aksoy'un annesine öldüğünü söyleyemedi.

Daha sonra babasının araması üzerine arkadaşları Aksoy'un kaza geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber