İl özel idaresi personeline müjde

Manisa'da intibak düzenlemesine göre geriye dönük ücret alacak kişilere müjde AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi'nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2013 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İl özel idaresi personeline müjde

Köy Hizmetleri Binası'nda İl Özel İdare personeli ile gerçekleşen toplantıda işçilere müjdeyi AK Parti Manisa Milletvekili ve MYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz verdi.

Toplantıda AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nurettin Aytekin de yer aldı. Bu kapsamda 390 kişinin olduğunu belirten Tanrıverdi, toplu sözleşmeye göre ise 165 kişinin belirlenmesinin çok önemli olduğunu dile getirdi. AK Parti döneminde çalışma hayatındaki sorunların çözüldüğünü ifade eden Tanrıverdi; "Türkiye ekonomik olarak çok iyi ilerlerken bu gün ABD ve Avrupa ülkeleri ekonomik olarak sarsıntı içerisindedir. Bu ortam iş talebini de arttırmaktadır. İnşallah 10 yıl içerisinde ileri demokrasiyi yaşayacağız. Sizlere hizmetten hiç bir zaman usanmayız. Artık Manisa Büyükşehir Belediyesi oldu. Manisa'yı büyükşehir hedefi yapmayı başardık. Bunda alın teri olan birisi olarak onur duyuyorum. Manisa'ya vefa borcunu ödemenin haklı gururunu yaşıyorum. Artık Manisa büyükşehir hizmeti verecek. Büyükşehir olduğundan dolayı İl Özel İdaresi kalkıyor. Ama sizler çalışmalarınıza aynen devam edeceksiniz. Büyükşehir belediyesi olamamın sizlere zararı hiç biir şekilde olmayacaktır. Çarşamba günü paralarınızı alacaksınız. Bu kişilerin içerisinde işçilerin yanında emeklilerde var. Böylece toplu sözleşmede kapsamında 165 kişinin tespiti çok önemli" şeklinde konuştu.

Manisa İl Özel İdaresi'nin Türkiyede ilk üçte olduğunu vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, "Meclis istediği kadar karar alsın bun yapacak iyi bir personelin yok sa bu alınan karar hiç bir işe yaramaz. Sizler verilen tüm çalışmaları en iyi şekilde yaptınız. Bu gün özle idareler kapanmanın arifesindedir. Sizlerle çok uzun yollar yürüyeceğiz. Bu yolda giderken işçimizin boynunu bükük bırakma şansımız yok. 7 gün içerisinde milletvekillerimizin çalışmasıyla Maliye Bakanlığı bu alacağınız parayı hesabımıza yatırdı. Çarşamba gününden itibaren her birinizin alacağı hesaplarınıza geçecektir" dedi.

Kendisininde bir işçi oğlu olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "Yaklaşık 2 buçuk yıldır sizlerin milletvekilliğinizi yapmak için çalışıyorum. Bizlere gelen talepleri elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Dış borcunu bitirmiş ve şimdi ise işçisine güzel günler sağlayan bir iktidar var. Hükümetimizin 11 yılda yaptıklarını sizler yakından görüyorsunuz. 2014 yılında önemli bir seçim var. Manisa büyükşehir oluyor. İnşallah Manisa'nın en hücra köşelerine kadar hizmet edeceğiz. Sizler bu seçimle geleceğinizi belirleyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber