30 TL'ye otomobil sahibi oldu

Yaptığı 30 TL alışveriş karşılığında aldığı kupon ile otomobil kazanan Mustafa Küçükdevlet isimli talihli, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2013 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
30 TL'ye otomobil sahibi oldu

Yaptığı 30 TL alışveriş karşılığında aldığı kupon ile otomobil kazanan Mustafa Küçükdevlet isimli talihli, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Malatya Belediyesi Esenlik Marketleri'nin Kahramanmaraş'ta ikinci çekilişi Esenlik 12 Şubat Şubesi önünde gerçekleştirildi. Çekilişte bir otomobil olmak üzere toplam 13 hediye dağıtıldı. Mehteran takımının gösterisi ile başlayan programda Mustafa Küçükdevlet isimli müşteri Citroen C Elysee otomobil sahibi oldu. Aracın anahtarını Mustafa Küçükdevlet'in eşi ve oğlu, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'ın elinden aldı.

Çekiliş programında konuşan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Ürettiğimiz üründen, sattığımızı ürüne kadar biz neye karar vermişsek onu gerçekleştirdik. Kalitenin bir sınırı var; biz o sınırın altına hiçbir zaman inmedik. Müşterilerimiz güven içerisinde bizlerden alışverişlerini yapmaktadır" şeklinde konuştu.

Markalı ürünlerinin müşteriler tarafından gönül rahatlığı ile alındığını belirten Boyraz, "Esenlik bünyesini daha da güçlendirmek için ürün üretmeye devam edecek. Sizlere daha ucuz ve kaliteli ürün sunmak adına üretimlerimiz devam etmekte. Kimya Fabrikası'nda kurumsal kimliğini tamamladığımız Epak markasını en kısa zamanda müşterilerimizin hizmetine sunacağız. Bizim temel anlayışımız kalitedir ve bundan asla ödün vermeyeceğiz" dedi.

30 TL'lik alışveriş sonucu Esenlik'ten hediye kazananların tam listesinin www.esenlik.com.tr internet adresinde yazılı olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber