Ödemişli fidancılar sergiye hazır

14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında 9.'uncu kez gerçekleştirilecek 'Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi' ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2013 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemişli fidancılar sergiye hazır

14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında 9.'uncu kez gerçekleştirilecek 'Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi' ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Ödemiş Belediyesi Fuar Alanında, Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (Süs-Bir) tarafından düzenlenecek serginin stantlarıyla ilgili çarşamba akşamı kura çekimi yapıldı. 72 standın açılacağı sergiyle ilgili genel bilgilendirmenin de yapıldığı kura çekimi Ödemiş Belediyesi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Kura çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Ödemiş Süs-Bir Başkanı Selahattin Bağlı, "Bu yılki sergide toplam 72 stant açılacak. Bu stantlardan 12'si kamu kurum ve kuruluşlarına ait olacak. Geri kalan 60 stant ise sektördeki firmalar tarafından açılacak. Fuar alanında da hazırlıklar devam ediyor. Bugün güzel bir ortamda gerçekleştirdiğimiz kura çekimi ile hangi firmanın hangi standı alacağını belirledik. Sergiye katılanlar şu an oluşan havadan memnun. Sergiye İstanbul'dan dört, Antalya'dan iki firma, Bursa'dan da bir firma katılım gösteriyor. Antalya'dan katılacak firmalardan biri Hollanda kökenli" diye konuştu.

Serginin her geçen yıl büyüdüğünü kaydeden Bağlı bu yıl tanıtım faaliyetlerini de genişlettiklerini anlattı. TRT Fm'de sergiyle ilgili yapılan tanıtımların yanı sıra Yeni Asır TV, Ege TV'de de sergiyi anlattıklarını kaydeden Bağlı, yarından itibaren İzmir'deki billboardlarda sergiyle ilgili afişlerin dönmeye başlayacağını, sektörle ilgili basın kuruluşlarında da tanıtıma aylar öncesinden başladıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber