CBÜ'den bir öğrencinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili açıklama

Manisa'da, Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü'ne öğrenci taşıyan servisin devrilmesi sonucu 1 öğrencinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü bir açıklama yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CBÜ'den bir öğrencinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili açıklama

Manisa'da, Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü'ne öğrenci taşıyan servisin devrilmesi sonucu 1 öğrencinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü bir açıklama yaptı.

Kaza, dün sabah 09.00 sıralarında, Manisa Menemen karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi. Manisa merkezinden Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü'ne öğrenci taşıyan Turan K. (34) yönetimindeki 45 KS 648 plakalı servis aracı, yoldan çıkarak devrildi. Kazada, öğrencilerden Seher Dayı (18) hayatını kaybederken, 1'i ağır 16 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler çeşitli hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"ÜÇ YILDIR ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ"

CBÜ Rektörlüğü tarafından kazayla ilgili yapılan açıklamada, "11 Kasım Pazartesi günü Muradiye Kampüs yolunda meydana gelen elim kazada vefat eden öğrencimiz Seher Dayı'yı ebediyete uğurlamanın hüznü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, kazada yaralanan 16 öğrencimize de acil şifalar dileriz" denildi. CBÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, ulaşım konusuna değinilerek şu ifadeler kullanıldı: "Bu vesile ile 3 yıldır her platformda yetkililere ilettiğimiz kampus ulaşım sorunumuzu tekrar gündeme getirmek ve konu ile ilgili kalıcı çözüm üretmek üzere yeni bir çağrıda daha bulunmakta fayda görüyorum. Özellikle seçilecek Büyükşehir Belediye Başkanının hem raylı sistem hem de belediye otobüs hattı konulması ile ilgili taleplerimizi dikkate alacağını ümit eder, yol güzergahı ile ilgili eksikliklerin de karayollarınca acilen incelenilerek giderilmesini talep ederiz. Emniyet ve jandarmanın da mevcut hatta çalışan araçların denetimlerini sıklaştırmasında fayda görülmektedir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber