PTT'de scooter dönemi başladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2006 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PTT Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde alınan bin 907 scooter tipi motosikletten Samsun'a tahsis edilen 40 motosiklet törenle hizmete girdi.

PTT Samsun Başmüdürlüğü'nde, PTT hizmetlerinin uluslararası standartlara kavuşturularak, sanayileşmiş ülkelerde benzer kuruluşların seviyesine çıkarılması, daha kaliteli, güvenli ve süratli hizmet verilmesi amacıyla başlatılan çalışma kapsamında alınan bin 907 scooterdan Samsun'a tahsis edilen 40'ının tanıtımı yapıldı. Postacılar kendilerini tahsis edilen motosiklet teslim alırken, yıllardır kullandıkları eski motorları bıraktı. Yeni motosikletleri deneyen postacılar, müdürlük binası içerisinde dolaşarak motorların seriliğini ve pratikliğini gösterdi.

PTT Samsun Başmüdürü İsmail Çizikci, vatandaşlara artık daha hızlı ve kaliteli hizmet vereceklerini söyledi. Tahsis edilen 40 motosikletten 20'sinin ilçelere dağıtıldığını belirten Çizikci, "Vatandaşlarımızın kaliteli hizmet alması için çalışıyoruz. Hizmete giren yen motorlarımızın hizmetlerimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber