Eskişehir'deki patlama

Eskişehir’de dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce atılan el bombasının verdiği zarar günün aydınlanmasının ardından ortaya çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2013 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'deki patlama

Deliklitaş mahallesi Saim Günay sokakta dün gece aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir ailenin kapısına el bombası atan kimliği belirsiz kişi veya kişiler kayıplara karışmıştı. Olay sonrasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alınmış, polis ekipleri saldırıda kullanılan bombayı inceleşmişti. Saldırının ardından evlerine giren sokak sakinlerinin tedirginlikleri sürerken, günün aydınlanmasının ardından bombanın vermiş olduğu zararlarda ortaya çıktı. Sokakta oturan sakinler, kırılan camlarının yeniden taktırmaya başladı. Polis ekiplerinin ise olayı gerçekleştiren şüphelileri arama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Patlamanın 18.20'de meydana geldiğini belirten mahalle esnaflarında Ahmet Eryürük olayı şöyle anlattı:

"Bir patırdı koptu. Patırdı kopunca ateş parçası şeklinde bir parça gördük. Daha sonra dışarıya çıktık. Dışarıya çıkmamızla sokak içinde bulunan evlerin camlarının kırıldığını gördük. Biz kombi, ya da doğalgazdan dolayı bir patlamanın meydana geldiğini düşünmüştük. Camların kırıldığını görünce, polis ekipleri, sağlık görevlilerine ve itfaiyelere haber verdik. Daha sonra öğrendiğimizde patlayan el bombasıymış. Gerçekten patlamayı tüm mahalle duydu. Bombayı kimin attığını görmedik."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber