Trafik ekipleri motor sürücülerine göz açtırmıyor

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği tarafından motor sürücülerine yönelik uygulamalarda motor sürücülerine göz açtırılmıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2013 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafik ekipleri motor sürücülerine göz açtırmıyor

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği tarafından Çat Mahallesi Kız Meslek Lisesi önünde yapılan uygulamada 18 motosiklet sorgulanarak kontrol edildi. Kontrol edilen motosikletlerden 13 cezai işlem uygulanırken toplamda 13 bin 415 TL para cezası uygulandı, 8 motosiklet trafikten men edildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamada, hem kendi can ve mal güvenliğini tehlikeye atan hem de karşı tarafın can ve mal güvenliğini tehlikeye atan sürücü belgesiz, tescilsiz, kasksız ve yaşı küçük motosiklet sürücüleri tehlikeli şekilde trafikte seyir ettikleri belirtildi.

Son zamanlarda meydana gelen trafik kazaların da dikkatli ve eğitimli bay bayan sürücülere ciddi anlamda zarar verildiğini dile getiren Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri İsmet Özet, uygulamaların devam edeceğini, kurallara uyan sürücülerin zarar görmemesi için gerekli cezai işlemlerin yapılacağını dile getirerek, uygulamaların devam edeceğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber