Atça MYO'da İşkur eğitimi gerçekleşti

Atça Meslek Yüksekokulu’nda İŞKUR ve BEMAR Kariyer Okulu işbirliğiyle “İşgücü Piyasası-CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu eğitim semineri 7-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlendi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Kasım 2013 08:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atça MYO'da İşkur eğitimi gerçekleşti

Atça Meslek Yüksekokulu'nda İŞKUR ve BEMAR Kariyer Okulu işbirliğiyle "İşgücü Piyasası-CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu eğitim semineri 7-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlendi.

Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Ergün Güney tarafından düzenlenen ve iki gün devam eden seminerde konuşan İŞKUR Nazilli Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Lütfi Emre, İŞKUR'un çalışma mantığını, başvuru koşullarını anlatmanın yanı sıra, kalkınmanın yolunun nitelikli işgücünden geçtiğini ifade etti. İşgücü piyasasında amaçlananın işsizliği azaltarak, istihdamı arttırmak olduğunu belirten Emre, bu aşamada işveren ve iş arayanların beklenti ve taleplerinin doğru şekilde anlamlandırılması gerektiğine işaret etti.

Etkinlik Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Eda Ergün Güney tarafından Emre'ye teşekkür plaketinin sunulması ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber