Kursiyerlere sertifika

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı ve Zafer Kalkınma Ajansının kabul ettiği “Proje Hazırlama ve Yürütme Konularında Teknik Destek Eğitimi” konulu proje ile ilgili 5 günlük eğitim çalışmalarına katılan kursiyerlere sertifika verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kursiyerlere sertifika

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı ve Zafer Kalkınma Ajansının kabul ettiği "Proje Hazırlama ve Yürütme Konularında Teknik Destek Eğitimi" konulu proje ile ilgili 5 günlük eğitim çalışmalarına katılan kursiyerlere sertifika verildi.

Çok Programlı Lisede gerçekleştirilen öğretmen, kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan 20 kişilik grubun katılımıyla Zafer Kalkınma Ajansı Eğitmeni Ahmet Türker Ak tarafından 5 gün süreyle verilen eğitime katılan kursiyere sertifikaları Kaymakam Fethi Savran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve Eğitmen A. Türker Ak tarafından verildi.

Sertifika törenin de konuşan Kaymakam Savran, " Proje Hazırlama ve Yürütme Konularında Teknik Destek Eğitimi sayesinde hep birlikte yeni projeler hazırlayarak ilçemizi ekonomik ve sosyal açıdan kalkındırmalıyız. Bu konuda sizlerin özverili çalışmalarınızı bekliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, projeyi hazırlayan Hisarcık Anaokulu Öğretmeni Tuğba Kuyumcu'ya ve projenin yürütülmesinde emeği geçenlere, ayrıca katılımcılara ev sahipliği yapan Çok Programlı Lise Müdürü Mevlüt Beydilli'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber