Öğrenciler, dileklerini gökyüzüne gönderdi

Bartın'da “Geleceğime Yazıyorum Balon Şenliği"ne katılan öğrenciler, uçan balonlara dileklerini yazarak gökyüzüne gönderdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 23:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenciler, dileklerini gökyüzüne gönderdi

"Geleceğime Yazıyorum Balon Şenliği"ne katılan öğrenciler, uçan balonlara dileklerini yazarak gökyüzüne gönderdi.

Öğrenciler ve vatandaşlar, Kemerköprü Meydanı'ndaki etkinlikte geleceğe dair dilek, beklenti ve hayallerini yazdıkları not kağıtlarını balonlara iliştirdi. Balonların bırakılmasının ardından gökyüzünde görsel şölen oluştu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, burada yaptığı konuşmada, 17. Kitap Fuarı kapsamında öğrencilerin talebi üzerine düzenledikleri şenliğin etkinliğe renk kattığını söyledi.

Kentin sosyal ve kültürel gelişiminde önemli pay sahibi öğrencilerin fikirlerine her zaman açık olduklarını ifade eden Akın, "Bartın'da ilk defa güzel ve ilginç bir etkinlik için bir araya geldik. Öğrencilerimize fuarımıza sundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Üniversite öğrencisi Hakan Acıkök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balona "Mehmet'ten kurtulmak istiyorum" yazdığını söyledi.

Acıkök, notu ev arkadaşı Mehmet için yazdığını dile getirerek, "Ev arkadaşıma şaka olsun' diye yaptım. Şu anda kendisinin bunu yazdığımdan haberi yok. Öğrendiği zaman eminim ki evden ben gitmek zorunda kalırım. Tabii ki tamamen 'espri olsun' diye yaptım. 2 yıldır aynı evde güzel şekilde geçiniyoruz" ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber